Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- One mobilszolgáltatások
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
válasz
csapos2
üzenetére
Az egyik cimborám faterja is kinn van Kanadában, én nemtom hogy a rosebbe csinálja, de legalább 5 vagy 6 éve kinn van és azóta egyszer sem jött haza, ezt hogy lehet megtenni? Mondjuk ezt inkább tivustól kérdem
. Na meg ugyebár a család idehaza neki, asszony gyerkőc, meg azóta unoka, küldözget haza dolgokat, de valahogy az az érzésem, hogy a büdös életbe nem jön haza, szerintem új asszonyt is beszerzett azóta, hacsak nem kasztrálták 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Na meg ugyebár a család idehaza neki, asszony gyerkőc, meg azóta unoka, küldözget haza dolgokat, de valahogy az az érzésem, hogy a büdös életbe nem jön haza, szerintem új asszonyt is beszerzett azóta, hacsak nem kasztrálták