Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
::volkovy:.
üzenetére
Nem tudom megállni, hogyne szóljak néhány szót, és nem is akarom máshová tenni, maradjon itt az OT-ban.
Nekem soha semmi bajom nem volt Veled, sőt bizonyos szempontból szimpatizáltam is Veled és ezt az, aki veszi a fáradságot és megkeresi, el is olvashatja. Elég sokat ökörködtünk annak idején itt az OFF-ban. Sőt most is, amikor az első (szándékosan meghagyott) nickeddel visszajöttél, örültem neki, mert gondoltam, legalább egy kicsit feldobod a topicot, jókat hülyéskedhetünk megint. Ezt is el lehet olvasni.
Amikor elkezdted megtalálni az ''ősellenséget'', figyelmeztettelek, hogy ezt ne tedd. Semmi értelme a felesleges flame keltésnek, úgy gondoltam, azért Te nem csak erre vagy képes. Sajnos tévedtem.
Nem tudom, mégis mi vezérel, de már nem is nagyon érdekel. Azt látom, hogy az itteni közösséget leszarod, különben nem piszkítanál az asztalára, ahonnan egyébként, és ez külön megér egy misét, Te is eszel, hiszen ugye mégiscsak ide jöttél üzletelni.
Ha tegnap fent vagyok, akkor ez a nicked sem élt volna többet néhány percnél. Mivel azonban meghagyták, most már én sem bántom, amíg nem lesz rá okom.
És nem azért mert haragszom Rád, vagy valami ilyesmi, mert nincsenek Veled kapcsolatban érzelmeim, hanem azért mert nem látom be, hogy ilyen viselkedés után miért kellene, hogy azonnal visszaengedjelek csak azért, hogy folytasd azt, amiért menned kellett, a rombolást.
Aktív témák
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 32GB CL36 (KF560C36BBEAK2-64) (1DB 32GB MODUL)
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C36BBEAK2-64 (cl36)
- XPS 9350 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 258V 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- Nikon D800 full-frame szett
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest