Hirdetés
Aktív témák
-
Csimoka
tag
válasz
rauschie
üzenetére
én megmondtam h ilyen vagyok....kos vagyok, és alapból makacs és akaratos..ezen nem tudok változtatni, nem tudom elviselni ha nem látja be a másik fél, h nincs igaza
ettől még intelligens vagyok......látatlanban és ismeretlenül ne alkossunk egymásról ilyesféle vélemény kérlek (gondolok itt erre: nem vall vmi nagy.....)
amint lenyugodtam abba is hagytam az egészet......nem tudom észrevehető e........
és tényleg nem értem h miért kell igy kioktatni, mert teljesen ugy érzem magam.....
mondom nekem is megvan a saját véleményem sok mindenről......mégsem oktatok ki olyanokat akihez, amihez nincs közöm
az a maga topicjában történt, ha nem érdekel, nem kell olvasni....
és hogy félreértés ne essék.......ebben az ügyben vmilyen szinten én is megkaptam a bántó dolgot, mégha nem is konkrétan nekem cimezték
mod: ''hade ne a forumon''--->itt kezdődött a dolog a fórumon, és itt is lett befejezve, a maga topicjában
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest