Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Csimoka
tag
válasz
Integra
üzenetére
erről az jutott most eszembe, h tesóm régebben mindig azon műsorozott, h egy csomó bemondó csaj selypített: ''vegyenek részt a következő kenóssorssoláson is'' valahogy igy....(vagy lehet csak ő hallotta így).....de végülis az utóbbi időben már azt mondják, h kenójátékon....

-
Csimoka
tag
válasz
parandroid
üzenetére
történelem órákon sem mélyültünk annyira bele a dolgokba.......(jó, oké...középkori kínzástechnikák, meg világháború...stb), de ezek elmultak, túl kell lépnünk rajta....ha esetleg van napjainkban is ilyen...én nem szeretném tudni!!!
nem is szeretnék ennél jobban elmélyülni ezekben a dolgokban
az állatokat pedig akkor is sajnálom......védtelenek, semmiről sem tehetnek....oké, az emberek sem, akiket bántottak vagy bántanak....de mégis....
a lényeg, h hogy miért van ilyen kegyetlenség.....akár emberről akár állatról van szó...
mod: troland26: mi volt a Frei dossziéban?
[Szerkesztve] -
Csimoka
tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
igen iwiw....mondjuk nem én kaptam konkrétan, mert nekem nincs iwiw regisztrációm hála az Égnek..
esküszöm ezelőtt ennyire brutális dolgot (állatokkal kapcsolatban) nem láttam és nem is gondoltam bele, h ilyen is létezhet.......szívszorító az biztos....
de ezek szerint nem mostani video....az állatok már nem szenvednek (legalább is remélem)
Mod: EQMontoya: csak abban bízok, hogy azok is megkapják a sorsukat, amit érdemelnek
[Szerkesztve] -
Csimoka
tag
válasz
parandroid
üzenetére
ez eddig ok, csakhogy egy másik embernek megvan a lehetősége arra, hogy vldekezzen, vagy ellenálljon...
de ezek a kis szerencsétlen állatok nem tehetnek semmiről és esélyük nincs arra, hogy megvédjék magukat...
még szerencse, h nem mind ilyen, de az a kevés, aki ilyen az is sok
-
Csimoka
tag
hogy élhetnek ilyen szemét és kegyetlen emberek??????????

szép éjszakám lesz az tuti.....meg sem bírok nyugodni.......
boccs, de muszáj lenne kiadnom magamból.....ennél alkalmasabb helyet nem találtam per pill
a lényeg, hogy láttam egy videot (annak is csak az első 10 másodpercét), amiben állatokat kínoznak.............és most megszakad a szívem
-
-
Csimoka
tag
válasz
rauschie
üzenetére
én megmondtam h ilyen vagyok....kos vagyok, és alapból makacs és akaratos..ezen nem tudok változtatni, nem tudom elviselni ha nem látja be a másik fél, h nincs igaza
ettől még intelligens vagyok......látatlanban és ismeretlenül ne alkossunk egymásról ilyesféle vélemény kérlek (gondolok itt erre: nem vall vmi nagy.....)
amint lenyugodtam abba is hagytam az egészet......nem tudom észrevehető e........
és tényleg nem értem h miért kell igy kioktatni, mert teljesen ugy érzem magam.....
mondom nekem is megvan a saját véleményem sok mindenről......mégsem oktatok ki olyanokat akihez, amihez nincs közöm
az a maga topicjában történt, ha nem érdekel, nem kell olvasni....
és hogy félreértés ne essék.......ebben az ügyben vmilyen szinten én is megkaptam a bántó dolgot, mégha nem is konkrétan nekem cimezték
mod: ''hade ne a forumon''--->itt kezdődött a dolog a fórumon, és itt is lett befejezve, a maga topicjában
[Szerkesztve] -
Csimoka
tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
már rég lenyugodtam és lezártam magamban a dolgot
a pécsi adás vételben kb 3 hszt irtam (abban is csak ''csititottam'' őket, h nem ott kéne...)
nem érzem magam állatnak...nem irok mocskos szájjal, és amit leirok az jön belülről.....ha itt nem fejezhetem ki magam, akkor hol máshol?
de mindegy....
már megszoktam...
nem adtam olyanra okot, h ki legyek tiltva.....legalábbis sztem...más ennél durvább szokott lenni
[Szerkesztve] -
Csimoka
tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
de akkor miért olvassátok el?
valaki azt mondja, h milyen gáz, a ''megkereslek, széjjelváglak'' módszer
itt meg Odamész, pofánvágod...........hidd el egy csomo olyat olvasok, vagy látok, ami nem éredekel.....de mégsem kezdem el mondogatni, h figyejjé má, ne ird ide mert nem vagyok rá kiváncsi.....továbbhaladok és lexarom, ennyi
a vélemyénemet meg megtartom magamnak....főleg, ha semmi közöm nincs hozzá
és sztem jo helyen beszéljük meg a dolgot......
[Szerkesztve] -
Csimoka
tag
Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Nintendo Switch 2
- GTA VI
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(mármint ha nem ilyenek mondanák be)