Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Előzmény:
Pár napja felvett valaki MSN-en. Később kiderült, Törökországból.
Fejlemény:
Ma végre sikerült vele beszélgetnem -végig angolul, aránylag jól ment.
Azt nem sikerült kiderítenem, honnan-miként jutott hozzá az e-mail címemhez, mert nem értette (vagy nem akarta érteni), amit írtam, csak az iWiW-et említette. Kiderült, h. ''lány''. Aztán rákerestem iWiW-en és írtam egy levelet annak, aki öt meghívta. A srác válaszolt ugyan, de még mindig nem tudom, hogyan talált rám a ''lány''. Azért az idézőjel, mert kiderült, valójában fiú. Nem értem, miért mondta azt MSN-en, h. lány, na mindegy... Érdekes, vicces sztori, gondoltam, megosztom veletek.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt nem sikerült kiderítenem, honnan-miként jutott hozzá az e-mail címemhez, mert nem értette (vagy nem akarta érteni), amit írtam, csak az iWiW-et említette. Kiderült, h. ''lány''. Aztán rákerestem iWiW-en és írtam egy levelet annak, aki öt meghívta. A srác válaszolt ugyan, de még mindig nem tudom, hogyan talált rám a ''lány''. Azért az idézőjel, mert kiderült, valójában fiú. Nem értem, miért mondta azt MSN-en, h. lány, na mindegy... Érdekes, vicces sztori, gondoltam, megosztom veletek.