- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Előzmény:
Pár napja felvett valaki MSN-en. Később kiderült, Törökországból.
Fejlemény:
Ma végre sikerült vele beszélgetnem -végig angolul, aránylag jól ment.
Azt nem sikerült kiderítenem, honnan-miként jutott hozzá az e-mail címemhez, mert nem értette (vagy nem akarta érteni), amit írtam, csak az iWiW-et említette. Kiderült, h. ''lány''. Aztán rákerestem iWiW-en és írtam egy levelet annak, aki öt meghívta. A srác válaszolt ugyan, de még mindig nem tudom, hogyan talált rám a ''lány''. Azért az idézőjel, mert kiderült, valójában fiú. Nem értem, miért mondta azt MSN-en, h. lány, na mindegy... Érdekes, vicces sztori, gondoltam, megosztom veletek.
Aktív témák
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4434
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt nem sikerült kiderítenem, honnan-miként jutott hozzá az e-mail címemhez, mert nem értette (vagy nem akarta érteni), amit írtam, csak az iWiW-et említette. Kiderült, h. ''lány''. Aztán rákerestem iWiW-en és írtam egy levelet annak, aki öt meghívta. A srác válaszolt ugyan, de még mindig nem tudom, hogyan talált rám a ''lány''. Azért az idézőjel, mert kiderült, valójában fiú. Nem értem, miért mondta azt MSN-en, h. lány, na mindegy... Érdekes, vicces sztori, gondoltam, megosztom veletek.