Hirdetés
Aktív témák
-
supesz
aktív tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hát de azért ácsi!
Ha már egy csomó mindent nem tudnak, akkor hagy legyen az én jogom, hogy ott és olyan ''fórumon'' alázzam őket porrá, ahol csak akarom. Persze. Hülyék és én még fogjam is be a pofámat. Hát nem. Az ''értelmiségnek'', ami én is szeretnék lenni az a feladata, hogy nem a bulvárvilág szintjén harcoljon ezekkel a pontagyú celebekkel. Ott van fábry. Nyíltan kivonja magát a bulvárból. A saját showján kívűl, nem igen látod. Őt nem tartom celebnek. Évekig volt dramaturg. Egy komoly ember, akinek van humora és van/volt komoly szakmálya. Pénzért persze mindent lehet. Ám ne felejtsük, ha visszagondolunk általánosiskolai nagy körkérdéseinkre. 1000000 forintért megennéd a szarodat? Na ezek a celebek megennék. Pont. Ezt kell elvetni és ahol csak lehet alázni őket. Tudod. Táncolj ribanc. Itt egy tizes.
Nem nézek kereskedelmit és nem olvasok bulvárt. Büszke vagyok rá. Nem is tudok semmit a világról ez igaz. És az is megesik, hogy átkapcsolások között megpillantok ezt-azt. Nem nevezném magam nagy ker.műsor fogyasztónak. Egyszerűen ezzel bojkottálom, mégha tudom is hogy ez semmit sem számít. Engem ezért nem lehet hibáztatni. Szívből gyűlölöm az értéktelen műsoraikat és a kiszel győzikés agyatlan bunkó valómegasztáros balettet a szőrös hátfájós kurva annyukkal együtt.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple MacBook
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már azt hittük, hogy nem jön több fordulat, de az ASUS ellentmondott magának
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Vostro 3580 15.6" FHD i7-8565U 16GB 256GB NVMe+1TB HDD magyar bill új akku gar
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/8GB/256 GB NVMe /14" FULL HD garanciás magyar laptop eladó
- Lenovo ThinkPad T440S, 14" HD+ kijelző, i5-4210U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Lenovo ThinkPad T470, 14" FHD IPS kijelző, i7-7600U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 é
- Thinkpad L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB ujjlolv aktív toll gar
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest