Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Ha akcióképes hím nemiszerveket nem feltétlen egészséges a hozzád hasonló korúaknak bámulni, (egyelőre)
, akkor hidd el, hogy ezt meg aztán pláne. Persze ilyenkor jönnek a fiatalok az ugyanmár, mit nekem egy kis vér...hát..sajna én is megnéztem, de semmi olyan nincs benne ami akár a személyiséged, vagy bármid fejlődését előmozdítaná, és minthogy semmi ilyen nincs, ezért hívják a tartalom-védelmi rendszerek az ilyet 5.szintű, azaz öncélú erőszak ábrázolásnak.
De én nem beleszólni akarok, csak javaslat. Nem a felnőtt-duma, hanem...na mindegy.
mod: na mit mondtam...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, akkor hidd el, hogy ezt meg aztán pláne. Persze ilyenkor jönnek a fiatalok az ugyanmár, mit nekem egy kis vér...hát..sajna én is megnéztem, de semmi olyan nincs benne ami akár a személyiséged, vagy bármid fejlődését előmozdítaná, és minthogy semmi ilyen nincs, ezért hívják a tartalom-védelmi rendszerek az ilyet 5.szintű, azaz öncélú erőszak ábrázolásnak.