- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Egy darabig ie6-ot használtam. Aztán vlami kapcsán gondoltam kipróbálom a FF-ot, és nem éreztem hirtelen jobbnak, de mikor megjött a 2.0 akkor sokat dobott a megitélésén. Az ie7-et meg addig nem akartam kipróbálni, míg nem magyarul meg, nem mintha nem tudnék angolul, de mivel mostanában ie-t főleg anyámék használták, ők azért nem annyira vágják a dolgokat még magyarul sem. Mondjuk elég hendikeppesen indult, kezdve azzal hogy 2x nem települt fel, mert mindent letiltottam addig, kivéve a SpySweepert, amivel simán összetűzésbe keveredett. Meg vicces volt hogy egy 14,5 megás telepítő 15 percen keresztül települ, de egye fene, csak jó legyen.
Na most annyi, hogy szokni kell, de nagyon, merthogy olyan mintha egy harmadik féle brózer lenne. Nem hasonlít se a 6-ra, se a FF-re, de mindkettőből felfedezhetők elemek. Kicsit fura, hogy máshova esnek a gombok, ikonok, és nem tudom egyelőre máshova húzogatni, nekem jobban bejött a régebbi elrendezés, de amúgy elsőre nem rossz. Még hiányzik az AdBlock, meg a linkification, meg effélék, de majd meglátom hogyan tovább.
A picsbe, ez nem is az a totyik

Aktív témák
- Sorozatok
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Napelem
- Apple MacBook
- OpenMediaVault
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- További aktív témák...
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest