Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Google Pixel topik
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Yettel topik
- Nokia N9 - az első mohikán
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na most mondd, szomjas volt
Hát ez jó, lehet hogy ha nem pont akkor jön rá a sürgős ihatnék, akkor rendes papírokkal tovább is engedték volna? Bár azért nagyon befelé kell szívni beszéd közben a levegőt, hogy a mata részegség ne érződjön kifelé is. De mi van, ha percekkel előtte ivott meg töméntelen piát valami jó zsíros kajára, és még vezetéskor nem, csak később a vérvételnél ütötte meg? Nekem Horváto.-ban volt, hogy bekajáltunk istenesen ropogós malacsültből, és hiába ittam rá töméntelen grappát, nem hatott. Még másfél órával később sem éreztem meg, és kezdtem megijedni, gyorsan rátoltam egy üveg sört, ami aztán felbuggyanttotta az egészet, és hirtelen összeérett minden. Na akkor viszont padlóztam.
mod:Az ER az a detox megfelelője?
csapos: nem, csak enyhült a lelki szorítás, már csak 5 dolog miatt kell izgulnom egyszerre, és ez nagyon felszabadító.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 32GB 1TB 120Hz!!!!!!
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát ez jó, lehet hogy ha nem pont akkor jön rá a sürgős ihatnék, akkor rendes papírokkal tovább is engedték volna? Bár azért nagyon befelé kell szívni beszéd közben a levegőt, hogy a mata részegség ne érződjön kifelé is. De mi van, ha percekkel előtte ivott meg töméntelen piát valami jó zsíros kajára, és még vezetéskor nem, csak később a vérvételnél ütötte meg? Nekem Horváto.-ban volt, hogy bekajáltunk istenesen ropogós malacsültből, és hiába ittam rá töméntelen grappát, nem hatott. Még másfél órával később sem éreztem meg, és kezdtem megijedni, gyorsan rátoltam egy üveg sört, ami aztán felbuggyanttotta az egészet, és hirtelen összeérett minden. Na akkor viszont padlóztam.