- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- iPhone topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na de az már visszahívás, tehát ekkor is ő keresett először, vagyis neki kéne megmondania, hogy ki ő, és kit keresett a számodon, vagy miért keresett téged.
- Jó napot kívánok. Hívott valaki erről a számról, nem tudom ki és milyen ügyben.
- Jó napot kívánok, én voltam, X.Géza vagyok(bemutatkozott), (Kovács Istvánt(ha tudja)) kerestem, az autóhirdetés ügyében.(megmondta milyen ügyben)
Ekkor már nyilván bemutatkozol, ha tényleg te vagy a címzett. Vagy megmondod hogy nem te vagy K.I., vagy nincs közöd autóeladáshoz.
Értem én az álláspontod, de nekem ez túl nyitott a mai világban, mikor minden vacak adatunkat védeni kell az illetéktelen kezekbe kerülés ellen.
NG: Ez a másik, de azért azt már én is belekalkulálom, hogy lehet hogy fontos, és már esetleg nem tud visszahívni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Házimozi belépő szinten
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik
- iPhone topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Filmvilág
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Dell Precision 5550,15.6",FHD+,i9-10885H,32GB DDR4,512 GB SSD,T2000 4GB,WIN11
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest