- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
a_tesz
Korrektor
Keletibe fekete 7es, vagy 73as busszal a szent gellért tértől, hogy érdemes-e? hát dugó lesz úgyis... Délibe szintén a szent gellért térről, a 18 és 118as villamossal, talán ez a legegyszerűbb, 5 megálló. Népligetbe viszont bonyolult, én 19 vagy 49es villamossal mennék az Etele térig, onnan meg 103as busszal a Népligetig, de ez hosszadalmas, és mindjárt úgyis beír valaki egy rövidebb megoldást (remélem)

-
BlacKSouL
addikt
K-épületből én anno 47-49 villamossal mentem Kálvin-térig ha kék, és Astoriáig ha piros metró vonala kellett. Az kb 2 és 3 megálló azonos irányba át a Szabadság hídon. A Kálvinon kékmetró Kőbánya felé irányba visz a Népligethez, a piros pedig az Astoriától egyik vagy másik irányba a Délihez illetve a Keletihez.
mod: Ja, bocs, azt én most innen Tarjánból nem tudom hogy miket hol merre újítgatnak fel, úgyhogy ez csak abban az esetben él, ha minden jár ahogy szokott. Bár asszem a kék metróval nincs gond.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Foxpost
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- No Rest for the Wicked
- Diablo IV
- Bittorrent topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- S22 Ultra 256/12 Dobozában
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest