Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Mobil flották
- Íme az új Android Auto!
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen, vannak előre definiált szűrők, szűrőlisták, amik bizonyos paraméter, karakter, vagy egyéb jellemző alapján szűrnek, de természetesen hozzá is tudsz adni saját szűrőt, akár csak egyetlen url-t, vagy tartalmat, bármit. Itt van hogy pl adott oldalon mit szűrt ki és milyen elemek közül, illetve a tájékoztató buborék is nagyjából: [link] illetve hogy hogy hogy vannak előredefiniálva a szűrők: [link]
csapos2: nem kell csinálni a feszkót
, csak egy olyan mailt írtam, hogy csak úgy füstölt. Majd egy óráig gépeltem folyamatosan, de megérte, mert nőnek lesz, de semmi ''olyan'' célom vele, talán helyretesz emberekben ezt-azt, itt-ott.. 
És már qva fáradt vagyok, nem esik jól elővenni a fénygépezőt, kattogni, kisérletezni, áttölteni, méretezni, feltölteni...majd holnap. Addig megálmodom hogy mi a leghosszabb szó. Van rá 15 sec-em.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gyúrósok ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung kuponkunyeráló
- Hobby elektronika
- Fotók, videók mobillal
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, csak egy olyan mailt írtam, hogy csak úgy füstölt. Majd egy óráig gépeltem folyamatosan, de megérte, mert nőnek lesz, de semmi ''olyan'' célom vele, talán helyretesz emberekben ezt-azt, itt-ott..