- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Tényleg felkerült a 200 megapixel egy hajlítható telefonra
- Mobil flották
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
rii
nagyúr
bazzeg .. budapest ....
taxisok rémuralma a körúton.
megállt egy taxi a külső sávon ... beáltt elé még egy, meg melé mégegy...
azaz a kettő sávból kettő, azaz kettő sávot elfoglaltak ... valamí dínom-dánom foylt ott, nem akartam nézni, hanem sietttem tovább, lévén hajnal 2, és még nagy a táv mit meg kellett tennem, de tisztes távból is hallottam hogy az eddig láthatatlan indulatok hang formályában felszínre jöttek a taxis csapatok körül.
5 perc elteltével aztén a feltorlódott kocsisor szerenádot adott dudából, kürtből, meg ''a jó kurva édes anyád''-ból. Budapest.
Budapest.
Hajnal kettőkor akkora a forgalom a körűton, mint Egerben egy húzósabb délutánon.
Budapest.
több alutáplált, a társadalomba beilleszkedni már nem is akaró, és e felé különösebb reményeket már nem is tápláló ember jön velem szembe, mint akinek alkoholfogyasztása önszántából történik, vagyis csak ki akar rúgni a hából.
Budapest.
Húgyátfolyás a járda minkét oldalán, és középen, hajóvonták találkozása tilos.
Budapest.
aluljáróban diadalittasan viszi az egyik hajláktalan a kibányászott borsodi dobozos sör maradványait sorstárársának, mindez egy zord redőri szempár felügyele alatt történik.
Budapest
miért akarsz dohányozni??? menj csak végig agy körúton. Azt mondják az eredmény ugyanaz.
Budapest
csak a mai este folyamán annyi idegen nyelvet beszélő ember mellett mentem el, utaztam velük, mint Egerben 5 év alatt ....
Budapest. Körúton SexShopok a kilométerkövek.
Budapest, de csodás ...... :-/
Aktív témák
- Laptop ramok DDR5 8Gb 4800Mhz SK Hynix / Samsung, akár nagy tételben is, mennyiségi kedvezmény van!
- Új Samsung Galaxy S25 128/8GB 3év Navy garancia!
- MacBook Pro M1 Max 2021 14" col 32GB ram 1TB SSD
- ASUS RTX5090 - TUF-RTX5090-32G-GAMING /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR KISKER GARANCIA, NEM CÉGES VÁSÁRLÁS/
- HP EliteMini 800 G9 vPro - i5-14500T 14C/20T - 16GB DDR5 5600 - 256GB SSD - BILL+EGÉR
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest