- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
rii
nagyúr
bazzeg .. budapest ....
taxisok rémuralma a körúton.
megállt egy taxi a külső sávon ... beáltt elé még egy, meg melé mégegy...
azaz a kettő sávból kettő, azaz kettő sávot elfoglaltak ... valamí dínom-dánom foylt ott, nem akartam nézni, hanem sietttem tovább, lévén hajnal 2, és még nagy a táv mit meg kellett tennem, de tisztes távból is hallottam hogy az eddig láthatatlan indulatok hang formályában felszínre jöttek a taxis csapatok körül.
5 perc elteltével aztén a feltorlódott kocsisor szerenádot adott dudából, kürtből, meg ''a jó kurva édes anyád''-ból. Budapest.
Budapest.
Hajnal kettőkor akkora a forgalom a körűton, mint Egerben egy húzósabb délutánon.
Budapest.
több alutáplált, a társadalomba beilleszkedni már nem is akaró, és e felé különösebb reményeket már nem is tápláló ember jön velem szembe, mint akinek alkoholfogyasztása önszántából történik, vagyis csak ki akar rúgni a hából.
Budapest.
Húgyátfolyás a járda minkét oldalán, és középen, hajóvonták találkozása tilos.
Budapest.
aluljáróban diadalittasan viszi az egyik hajláktalan a kibányászott borsodi dobozos sör maradványait sorstárársának, mindez egy zord redőri szempár felügyele alatt történik.
Budapest
miért akarsz dohányozni??? menj csak végig agy körúton. Azt mondják az eredmény ugyanaz.
Budapest
csak a mai este folyamán annyi idegen nyelvet beszélő ember mellett mentem el, utaztam velük, mint Egerben 5 év alatt ....
Budapest. Körúton SexShopok a kilométerkövek.
Budapest, de csodás ...... :-/
Aktív témák
- Zenbook UX3404VA 14.5" 3K OLED i5-13500H 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple MacBook Pro 14" (2021) M1 Pro - 32GB/1TB / 91% akku - Újszerű - 12 hónap garancia
- Lenovo Thinkpad x13 (i5 10th, 8 GB, 240 SSD) AkciÓÓ!
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
- HP Eltebook x360 1030 G2 tablet+laptop (i5 7th, 8 GB, 128 GB SSD FHD) AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest