Hirdetés
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
rii
nagyúr
bazzzzzzzzeg ... mennyire éreztem én ezt ...
úgy láttam még régebben, hogy ha van egy adott együttes egy adott albuma, ami mondjuk közel is áll hozzád, meg az együttest még szereted is, de lehet mégsem tetszik az az albumuk, de ha sokáig hallgatod, akkor meg már annyira megszereted, hogy le sem bírod tenni, és csak azt az albumot hallgatod .....
most így vagyok a RHCP - Stadium Arcadium albumával ... kb 2 hónapja megvan nekem, de csak a 21st Century című szát tetszett róla ....a többit erősen felejtősnek itáltem magamra nézve .....
de már 2 napja az van, hogy csak bevágtam a winampba a RHCP directory-mat, és ugyanazok az albumok ismétlődtek rendre, és ma már mondom, bazzeg ez írtalmatlan kellemes, dallamos, ... melyik album lehet ez? Hát a Stadium Arcadium .........
uff
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Dell Latitude 7320 Core i5-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest