Hirdetés
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Európába és a britekhez is megérkezik a Motorola Razr Fold, indul az előrendelés
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett tette le a voksát
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Apple iPhone Air - almacsutka
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Macrodroid
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
rii
nagyúr
bazzzzzzzzeg ... mennyire éreztem én ezt ...
úgy láttam még régebben, hogy ha van egy adott együttes egy adott albuma, ami mondjuk közel is áll hozzád, meg az együttest még szereted is, de lehet mégsem tetszik az az albumuk, de ha sokáig hallgatod, akkor meg már annyira megszereted, hogy le sem bírod tenni, és csak azt az albumot hallgatod .....
most így vagyok a RHCP - Stadium Arcadium albumával ... kb 2 hónapja megvan nekem, de csak a 21st Century című szát tetszett róla ....a többit erősen felejtősnek itáltem magamra nézve .....
de már 2 napja az van, hogy csak bevágtam a winampba a RHCP directory-mat, és ugyanazok az albumok ismétlődtek rendre, és ma már mondom, bazzeg ez írtalmatlan kellemes, dallamos, ... melyik album lehet ez? Hát a Stadium Arcadium .........
uff
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Path of Exile (ARPG)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- Napelem
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Hardcore café
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- iPhone Xs Max 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest