Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Ez hű a nevéhez. Kb 3 éve megvettem a szüleimnek. Azóta mást nem is használnak. Viszont most úgy adódott, hogy nekem is szükségem lenne egy ilyenre, de kiderült, hogy nincs... vagy van, de az eladó kisasszony nem volt elég tájékozott.
Tudom, hogy nagyon időtálló és be merném vállalni még egyszer ezért sem szívesen váltanék másra. -
Gh0sT
addikt
Estét!
Nem tudjátok, hogy manapság milyen késkészletet érdemes venni? Ma voltam egy Tv Shop-os boltban és feltett szándékom volt, hogy veszek egy Miracle Blade szettet, de nem forgalmazzák.
Helyette valami két hét múlva bejövő készletet ajánlottak. Hol tudok még körülnézni? Nem vett valaki ilyesmit mostanában?
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MacOS 14, Win11, Asus Hero Z790, Intel 13900K, 64GB RAM, Asus RX 6950 XT, 4TB WD SN850X
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- GIGABYTE RX 6800 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Playstation 4 Pro 7216B 2db gyári kontroller
Üzleti előfizetők hirdetései
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Helyette valami két hét múlva bejövő készletet ajánlottak. Hol tudok még körülnézni? Nem vett valaki ilyesmit mostanában?