Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Ez hű a nevéhez. Kb 3 éve megvettem a szüleimnek. Azóta mást nem is használnak. Viszont most úgy adódott, hogy nekem is szükségem lenne egy ilyenre, de kiderült, hogy nincs... vagy van, de az eladó kisasszony nem volt elég tájékozott.
Tudom, hogy nagyon időtálló és be merném vállalni még egyszer ezért sem szívesen váltanék másra. -
Gh0sT
addikt
Estét!
Nem tudjátok, hogy manapság milyen késkészletet érdemes venni? Ma voltam egy Tv Shop-os boltban és feltett szándékom volt, hogy veszek egy Miracle Blade szettet, de nem forgalmazzák.
Helyette valami két hét múlva bejövő készletet ajánlottak. Hol tudok még körülnézni? Nem vett valaki ilyesmit mostanában?
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- EAFC 26
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VGA kibeszélő offtopik
- iPad topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Helyette valami két hét múlva bejövő készletet ajánlottak. Hol tudok még körülnézni? Nem vett valaki ilyesmit mostanában?