Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Vettünk úgy családilag. S2-t akartam, de apám meggyőzött, hogy időtállóbb az S3-as. Ha már majd csak múzeumokban lesz crt-tv, és még a barlangok falán is lcd lóg, akkor milyen jól jön majd a 16:9-es képarány lehetősége. Meg úgyis sok képet csináltatunk majd papírra, főleg az esküvőmről meg a gyerekeimről(gondoltam magamba arra még várhattok egy cseppikét) Meg hát amúgyis, az S3-as mégiscsak egy finomodott S2. De végülis nem bántam meg. 3nap eredménye meggyőzött arról hogy jó választás volt, és ha reális elvárásokat támasztunk, akkor azokat tökéletesen kielégíti.
Topikot nem nyitok neki, azt már kinőttem
A Milyen digitális gépet... topikban meg úgyis kap hideget meleget, amíg nem tartok vele 5000 képnél addig beleszólni sincs értelme, meg az állandó S2 - FZ5 - H1 és S3 - FZ7 - H2 háború megy, és bár én is ezek közül választottam ki, mivel saját összehasonlítási alapom nincs, most hogy az S3 megvan, nekem ez a legjobb. Amúgy nagyjából minden igaz amit írnak róla mind pozitív mind negatív oldlaról, de utóbbiakhoz ügyesen kell alkalmazkodni.
De az milyen dolog hogy Starjánban 3 helyen lehet kapni, csak rendelésre(kb 10nap), és 154, 162, 165 ezerért, az edigitalból meg 24órán belül ingyen kihozták 122e-ért!
Tokkal vonóval kártyával akksival is olcsóbb volt mint máshol.
ngabor2: ok, köszi, bekukkantok
Aktív témák
- Windows 11
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- czundermák: Shikoku Henro #1 Költségek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A Milyen digitális gépet... topikban meg úgyis kap hideget meleget, amíg nem tartok vele 5000 képnél addig beleszólni sincs értelme, meg az állandó S2 - FZ5 - H1 és S3 - FZ7 - H2 háború megy, és bár én is ezek közül választottam ki, mivel saját összehasonlítási alapom nincs, most hogy az S3 megvan, nekem ez a legjobb. Amúgy nagyjából minden igaz amit írnak róla mind pozitív mind negatív oldlaról, de utóbbiakhoz ügyesen kell alkalmazkodni.
Tokkal vonóval kártyával akksival is olcsóbb volt mint máshol.