Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Európába jött a Mate 80 Pro
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ma ... beszélek összevissza ... szóval tegnap megtörtént amiről azt hittem hogy idén nem fog. Szinte egész nap sütött a nap, és szabad levegőn leizzadtam. Nem hittem volna. Sőt, továbbmegyek, fokoztam az élményszintet: megkapattam magam a nappal. Most kellemesen bizsereg a vállam, remélem nem a kisrákok készülődnek kifelé
De legalább nagyanyámnál meg pikpakk lekaszálódott az árokpart. Továbbá láttam egy akkora szarvasbogarat, amilyet még csak könyvben. Tudom hogy mekkora nagyok, láttam(sőt fogtam) is már nem egyet, de ez extrém példány volt. Csak tippelni tudom a méretét, kb 10-12cm-es hosszú lehetett. Olyan méltóságteljesen repült a levegőben, és olyan finoman manőverezett, mint az a modellgép az egyik korábbi linkemen. És nem vízszintesen, hanem szinte függőlegesen repült. Komolyan mondom, nagyon tetszett. Nem vagyok oda a rovarokért, de ez már nem is tűnt rovarnak. És azok a bődületes fogók..Egyszer egy kisebb példány közé akadt nagyanyám ujja, majdnem átszúrta csontig kétoldalt. Hogy a vérbe tud akkora erőt kifejteni
[link] [link]
Szegediekhez kérdés: a Hóbi és a Lesz Degesz megvannak még? Nem sokszor voltam Szegeden, akkor is főleg a barátok, gólyabálok(és a fiatal p....k) miatt, de a vacsorákat általában e két helyen költöttük el, s nagyon szívemhez nőttek.
'ccakát mára. Ehh, tegnapra..
PS.: Tiv61: tudom, ott a bogarak is sokkal nagyobbak
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Tea
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Samsung kuponkunyeráló
- Harcművészet topic
- Suzuki topik
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" / M1 Pro / 32GB RAM / 512GB SSD / Astro / Garancia!
- MacSzerez.com - 2023 MacBook Pro 16" M3 Pro / 36GB / 512GB SSD / Magyar bill. / Garancia
- iPhone 16 128GB kék
- DDR4 SO-DIMM Laptop RAM-ok nagy tételben 8GB / 16GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De legalább nagyanyámnál meg pikpakk lekaszálódott az árokpart. Továbbá láttam egy akkora szarvasbogarat, amilyet még csak könyvben. Tudom hogy mekkora nagyok, láttam(sőt fogtam) is már nem egyet, de ez extrém példány volt. Csak tippelni tudom a méretét, kb 10-12cm-es hosszú lehetett. Olyan méltóságteljesen repült a levegőben, és olyan finoman manőverezett, mint az a modellgép az egyik korábbi linkemen. És nem vízszintesen, hanem szinte függőlegesen repült. Komolyan mondom, nagyon tetszett. Nem vagyok oda a rovarokért, de ez már nem is tűnt rovarnak. És azok a bődületes fogók..Egyszer egy kisebb példány közé akadt nagyanyám ujja, majdnem átszúrta csontig kétoldalt. Hogy a vérbe tud akkora erőt kifejteni