Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Honor Magic V2 - origami
- A Redmi Turbo 5-ben debütált a Dimensity 8500
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
most nem nagyon akarom megnezni, mert egy p1-esen vagyok, ezen meg lassu lenne, ugyhogy emlekezetbol irom, de valami olyasmirol van szo, hogy az ifju dzsoni ratalol a steam forumra, es el szeretne mondani, hogy xy mekkora egy .....
egybol repul is a keze az ''uj tema'' gopmb fele, amikor is egy hang megszolal, es felhivja a figyelmet a keresore, es a forum alapveto irt, es iratlan szabalyaira, mint peldaul, hogy ha kerdese van, pontosan irja le a problemajat, ha valaszol, irja le a velemenyet, allaspontjat, ha pedig csak valami mondanivaloja van, akkor azt mndja tisztaletteljesen (ez irasban van, a hang valami olyasmit mond, hogy fogja be a pofajat, es takarodjon kifele a kis kocsog)
illetve van meg egy mondat, ami az egyik kedvencem: ''it is always better to post in an existing thread, than to open a new one'' (mindig jobb egy mar meglevo topic-ba irni, mint ujat nyitni)
mindezt ilyen regifalyta, amerikai oktatovideo stilusban, egy tobbnyire kedves, kellemes ferfihang tolmacsolasaban (a fentebb kiemelt ket mondat eseteben nem oly kedves, kellemes)
szoval feligmeddig igaza van joconak, az, amit itt is a hulye ujoncok fejehez vagnak (a leirasbol van egy sejtesem, hogy o is megkapta ezeket - termeszetesen, mint mindenki, o is ingokolatlanul)
megis, Maranello hozzafuznivaloja a legvelosebb - ra vonatkozik az a resz, hogy ''ha csak mondanal valamit, mondd tiszteletteljesen'' (ugye meg emlekszik mindenki, hogy ez hogy is hangzik - fentebb leirtam)
persze megertem, hogy a tobbseg nem fogja elolvasni ezt a post-ot, megterhelo is lehet tobb, mint egy oldalt vegigragni, ertelmezni - ezert szoktam inkabb a flash animaciot belinkelgetni (amit egyebkent anaqer forumtarsnak koszonhetoen ismerhettunk meg), csak valoban megvan az a hatranya, hogy aki nem angolos (volt), annak nem lesz ertheto
p.s.: vallal valaki forditast, szinkronizalast?
tildy: ajanlom figyelmede a kovetkezo technikai vivmanyt, mely mar sokunk eletet megkonnyitette => Bovebben: [link]
egesz biztos vagyok benne, hogy a Te problemadra is ez a megoldas
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Motoros topic
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Napelem
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Újszerű Asus 15,6"FullHD,10.gen.Core i7(8x3,7Ghz)MX330 2/4GB DDR5 VGA,Vil.bill,12-40GB/256-512SSD+HD
- BONTATLAN DOBOZOS LENOVO LOQ 17 // i7-13650HX // 24GB RAM // 1TB SSD // RTX 5060
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad T14 gen6 magyar! - full új! - 32Gb ram - 512GB SSD - Core Ultra 7 255U - 2027 gari!
- Garanciális Acer Predator Helios Neo 16 // i9-13900HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest