Hirdetés

Aktív témák

• VladimirR

nagyúr

válasz SAMYka #52 üzenetére

most nem nagyon akarom megnezni, mert egy p1-esen vagyok, ezen meg lassu lenne, ugyhogy emlekezetbol irom, de valami olyasmirol van szo, hogy az ifju dzsoni ratalol a steam forumra, es el szeretne mondani, hogy xy mekkora egy .....
    egybol repul is a keze az ''uj tema'' gopmb fele, amikor is egy hang megszolal, es felhivja a figyelmet a keresore, es a forum alapveto irt, es iratlan szabalyaira, mint peldaul, hogy ha kerdese van, pontosan irja le a problemajat, ha valaszol, irja le a velemenyet, allaspontjat, ha pedig csak valami mondanivaloja van, akkor azt mndja tisztaletteljesen (ez irasban van, a hang valami olyasmit mond, hogy fogja be a pofajat, es takarodjon kifele a kis kocsog)
    illetve van meg egy mondat, ami az egyik kedvencem: ''it is always better to post in an existing thread, than to open a new one'' (mindig jobb egy mar meglevo topic-ba irni, mint ujat nyitni)
    mindezt ilyen regifalyta, amerikai oktatovideo stilusban, egy tobbnyire kedves, kellemes ferfihang tolmacsolasaban (a fentebb kiemelt ket mondat eseteben nem oly kedves, kellemes)

szoval feligmeddig igaza van joconak, az, amit itt is a hulye ujoncok fejehez vagnak (a leirasbol van egy sejtesem, hogy o is megkapta ezeket - termeszetesen, mint mindenki, o is ingokolatlanul)

megis, Maranello hozzafuznivaloja a legvelosebb - ra vonatkozik az a resz, hogy ''ha csak mondanal valamit, mondd tiszteletteljesen'' (ugye meg emlekszik mindenki, hogy ez hogy is hangzik - fentebb leirtam)

persze megertem, hogy a tobbseg nem fogja elolvasni ezt a post-ot, megterhelo is lehet tobb, mint egy oldalt vegigragni, ertelmezni - ezert szoktam inkabb a flash animaciot belinkelgetni (amit egyebkent anaqer forumtarsnak koszonhetoen ismerhettunk meg), csak valoban megvan az a hatranya, hogy aki nem angolos (volt), annak nem lesz ertheto

p.s.: vallal valaki forditast, szinkronizalast?

tildy: ajanlom figyelmede a kovetkezo technikai vivmanyt, mely mar sokunk eletet megkonnyitette => Bovebben: [link]
    egesz biztos vagyok benne, hogy a Te problemadra is ez a megoldas

[Szerkesztve]

Aktív témák