- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Voltakeppen ezt irtam: ''Tivadar Hagymasi'' /igy hivnak ugye
/. Teljesen olvashatoan, viszont galad modon megcsereltem a sorrendet. Nem nagykepusegbol, nem lazasagbol, egyszeruen en ehhez vagyok hozzaszokva, igy irok ala. Van aki ''X''-et tesz, van aki vonalat huz, en igy irok ala. Es erre az idiota kis pocs /mar bocsanat/ nekem allt, hogyha egy kinai allampolgar odamenne es perzsa betukkel irna ala az sem lenne szabalyos es hogy mindenki elkuldene ot a picsaba. Csakhat mar teljesen masrol beszelt. Itt mar kikeltem magamban az okmanyirodaban es Kidus elrangatott majdhogynem fizikai erovel, mert mar olyan szinten felemeltem a hangom, hogy kezdtem lealacsonyodni a szintjere. Meg most is idegesit ha ragondolok...
Aktív témák
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
/. Teljesen olvashatoan, viszont galad modon megcsereltem a sorrendet. Nem nagykepusegbol, nem lazasagbol, egyszeruen en ehhez vagyok hozzaszokva, igy irok ala. Van aki ''X''-et tesz, van aki vonalat huz, en igy irok ala. Es erre az idiota kis pocs /mar bocsanat/ nekem allt, hogyha egy kinai allampolgar odamenne es perzsa betukkel irna ala az sem lenne szabalyos es hogy mindenki elkuldene ot a picsaba. Csakhat mar teljesen masrol beszelt. Itt mar kikeltem magamban az okmanyirodaban es Kidus elrangatott majdhogynem fizikai erovel, mert mar olyan szinten felemeltem a hangom, hogy kezdtem lealacsonyodni a szintjere. Meg most is idegesit ha ragondolok...