- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Apple Watch
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
szarfoswindoze: en mondtam, de ha megnezed idezetfeleseg volt
alternativa: remeltem, hogy 1-2 ember azert eszreveszi, legkozelebb odairom, hogy gunyolodok
tudom, hogy megalapozatlan, sot: hazugsag voltak azon hsz-ek, amiket emlegettem...ez volt a lenyeg
amugy meg azt a partatlan kimondast en inkabb rosszindulatu spekulacionak neveznem
gondolj bele, Te mind hatalmas szoftverceg, aki magasrol tesz a juser fejere, csak a bevetel erdekli (legyen akar ms, akar adobe, akar valami mas) kinek csinalna inkabb szoftvert?
a: X dollar raforditassal windoze ala, amit a felhasznalok ~85%-a tud hasznalni
b: Y dollar raforditassal *nix ala, amit a felhasznalok ~5%-a tud hasznalni
foleg ugy, hogy Z osszehget mar ugyis beleoltel, ami joval nagyobb, mint X+Y (ez az eddig elkeszult alap, meg minden)
mas szoval: foklalkoznal azzal az 5% kisebbseggel, akibol szinte semmi penzt nem fogsz latni?
ezek a cegek, mint irtam bevetelorientaltak, magasrol tesznek arra, hogy atalakitsak a piacot, s a linux elterjedeset biztositsak, akar sajat tokebol is
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest