- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
A ''ha'' szó pont a konkrét helyzet minősítését teszi lehetetlenné, mivel nem tudom hogy romák-e.
Bár az arca nagyrésze ki van kockázva, ha elég sokáig nézzük, le lehet voni bizonyos következtetéseket. Illetve a háttérben látható ''táj'' is árulkodó.
Nem mondtam semmit...
tiv61us: Tildyvel kell egyetértsek, ugyanis állítom, hogy rengeteg kis hülye pitsa van, akik akár 13-14 évesen arra várnak, hogy magukra húzhassanak egy fickót. Tudom, tudom, ha két szót váltanának, kiderülne a turpisság, de a férfi néha csak férfi és egy kósza numerába belevág. Aztán jön az eszmélés, hogy csak tizen valahány éves volt a pártner. Hibás a fickó, meglehet, de én a kis cafatnak gipsszel önteném be a (szerk.
mókusát ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Dell Latitude 5430 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB, HU vil billentyűzet
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
mókusát ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)