Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Magisk
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
N akifizettem keszulo szekrenyem elso felet, marmint az anyagot:- ))) remelm melto fojjtatas lesz a konyvespolcnak:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Az ember csk jo aak rlenni oszt nem le cseszik es ez am mar amasodik:- )))
Bővebben: link
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Agya nekije meg len-t utanan is vanankjo kis dogok:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
mayerlaci
üzenetére
HI!
NEm arrol volt szo hogy ennek a f.sznak minden izejet eltuintetik inne???:- )))
udv
neduddki
mod: de vegukl is mektuttam Ofaszsagatol mijjenigenyteln vagyok, asztan jottek afenyklepek a kiserleteivel es meglattam hogy nez ki a fal ameg a szoba ahol ezket csinajja, na utanan elkodogoztamakkor msot ki az igenytelen???:- )))
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Ismeem, jokat rohogtam:- )))
Te probaltal engem megreformalni a kezdetettkor mikor idegyuttel vagy az mas volt??? vkinagyon sokat kozoszkodott de asztan felatta:- ))) mongyuk egy idoutan mindenki:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Tonnyirenagyon gyorsan es nagyon vakon gepele es ha melelcsuszik a kezem akkor jonnek a csodak:- ))) lasd a aranykopesekben is: - ))) ja meg akuszikusan irom a szavakt :- ))) meg hagyom ki abetuket ez a ket utolso feature, de mikor normalisan kellirni az eleejn mindig at kell allni, a beticserekmeg egyszerun haamrabb lenn ven akezme kmint kene, DE EL NE ARULJATOK MASNK!!!:- )))
a smilik azer ijejnk, mert talk-on es pine-on nevelkedttem, nevelkedek ott ijjen nincs es nem is szeretem ezket az grakus izeket, DE regeben gond nelkul mentek ezek /met ven fasz vagyok:- )))/, asztanjottek hgy atkonvertyalja es vmit ki kelelt talalni hogy megsem:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Szivem reopes az oromtol es megtisztetetstol:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
HI!
A a linkmaratt le a miod-rol:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Valaha hejjel kozzel de ismertuk egymast, mostnaban dobbenten latom hogy ojjan addiktok (!!!) vanank akiket meg eletemben nem is lattam, nem hogy meg megdicserte volan hejjesirasom:- ((((
a felistenekt ismerem... a nagyurakat is, a kedvencek kozott 1 vagy ket ember kivelevel a tobbit ismerem... ellenebn az addikto oztt mar akad jopar ismertlen is...:- (((
udv
neduddki
mod: na erre meg nem lecsesznek...:- (((
:- )))
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Vkinek megigertem, hogy felveszem a Villam Sakeaspeare: Sok muhod semmirt cinu orekervenyu szomorujatekto az televizos alkalmazasbul.
Na szovla tegnap megesetta dolog a Dunna-bol:- )))
Aki tugya kinek igertem, netan koll nekije az jelenkezzen nalam a boenyuvajuknal!!!
udv
neduddki
p.s. :- ))) -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
HA jo rantott sajtot akrsz akkor elmesz a Dohany Akacfa sarkanal feleheto kis fustot kocsmaba, en meg ojjan rantottsajtotto nem ettem mashol, egyszeruen isteni, mongyk a rantot borjulabszaruk is:- )))
huuuu, de reg jartam arra.. el kene mar menni megint:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Szegeny Edit es popnt ma van a nevnapja...
udv
neduddki
p.s. :- )))))))
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Chromecast topic
- Metal topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Watch8 44mm (SM-L330) - új
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest