- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
Markgx10
üzenetére
Én is szeretem testközelben érezni azt aki problémázik, mivel oktattak pár igazi fasza fogást, amiből az ember nem sűrűn szabadul. Ezt így hirtelen nem tudom felemlegetni, de emlékszem rá, hogy mikor valami velem egysúlycsoportú ellenfél volt, akkor azon mindíg előjöttek az oktatott dolgok, és bazinagyot tud fordulni a világ, ezt onnan tudom, hogy összeraktak egy 100 kilós gyerekkel is, az meg mikor megfogott, akkor bizony csak az éget néztem....
Szóval hasznos tanulni a test, test elleni küzdelmet, pisztoly dolog, hát akkor szopi van, de egy késes támadóval még lehet mit kezdeni, persze csak akkor, ha egymaga van és nem 4-en.
Tehát aki teheti, az nézzen vagy ilyen sportműsorokat, vagy pár oktatófilm is fellelhető szerintem... 
Végre...van értelmes OFF téma
Aktív témák
- Eladó iPhone 15 Pro 128GB White Titanium 100% akkuval!
- iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium Karcmentes állapotban!
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- Xiaomi 15 Black 12/512GB használt 6 hónap garancia
- Legion Pro 5 16IRX10 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 5070 32GB 512GB NVMe gar
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval hasznos tanulni a test, test elleni küzdelmet, pisztoly dolog, hát akkor szopi van, de egy késes támadóval még lehet mit kezdeni, persze csak akkor, ha egymaga van és nem 4-en.