- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
Markgx10
üzenetére
Én is szeretem testközelben érezni azt aki problémázik, mivel oktattak pár igazi fasza fogást, amiből az ember nem sűrűn szabadul. Ezt így hirtelen nem tudom felemlegetni, de emlékszem rá, hogy mikor valami velem egysúlycsoportú ellenfél volt, akkor azon mindíg előjöttek az oktatott dolgok, és bazinagyot tud fordulni a világ, ezt onnan tudom, hogy összeraktak egy 100 kilós gyerekkel is, az meg mikor megfogott, akkor bizony csak az éget néztem....
Szóval hasznos tanulni a test, test elleni küzdelmet, pisztoly dolog, hát akkor szopi van, de egy késes támadóval még lehet mit kezdeni, persze csak akkor, ha egymaga van és nem 4-en.
Tehát aki teheti, az nézzen vagy ilyen sportműsorokat, vagy pár oktatófilm is fellelhető szerintem... 
Végre...van értelmes OFF téma
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Gumi és felni topik
- Steam topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Cyberpunk 2077
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- MSI GeForce RTX 5090 32G LIGHTNING Z /ÚJ, BONTATLAN, CSAK HÉTFŐIG/
- Új Garmin Fenix E 47mm 3év garanciaI
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Új Gigabyte Gaming A18 QHD+ 165Hz IPS Ryzen7 260 Ai 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval hasznos tanulni a test, test elleni küzdelmet, pisztoly dolog, hát akkor szopi van, de egy késes támadóval még lehet mit kezdeni, persze csak akkor, ha egymaga van és nem 4-en.