Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch
- Poco X6 Pro - ötös alá
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
Jó persze igazad van, de hidd el az anyja elég szigorúan neveli (szerintem túl szigorúan
) én inkább olyan játszótárs vagyok mellette. Ami nem jó, de hogy megértsd csak annyit mondok, hogy a rák csúnya betegség
Na de félre a rossz kedvvel, mert hál' Istennek most tünetmentes és bár jövő héten is vár rá egy műtét, reméljük, hogy túl vagyunk ezen örökre (lekopogós szmájli helye
)
Üdv:
Márk
Ja, tegnap nagyon mérges voltál valami miatt, olvastam
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- 27% - LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK!
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) én inkább olyan játszótárs vagyok mellette. Ami nem jó, de hogy megértsd csak annyit mondok, hogy a rák csúnya betegség
Na de félre a rossz kedvvel, mert hál' Istennek most tünetmentes és bár jövő héten is vár rá egy műtét, reméljük, hogy túl vagyunk ezen örökre (lekopogós szmájli helye