- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére
Szép, jó reggelt kívánok.

Pont erre gondoltam én is tegnap, amikor erről esett szó itt az OFFban. Iszonyat lehet, hogy az ilyen viharok tömegestül jönnek. Bár meg kell mindjam, pont ezért vannak ők ''hozzászokva'' már ehhez. Szerintem ők fenn sem akadnak ilyenen. Már rutinból pakolnal, szervezkednek. Gondolom, ha x-es erősségű, abban már mindenkinek van gyakorlata, hogy mit is kell tenni. Ha meg erősebb, akkor alakul ki fejetlenség.
Most ezzel nem azt akarom mondani, hogy de jó is nekik... De szerintem ezen is csak mi morfondírounk, ők cselekednek.
Remélem, nem okoz olyan nagy kárt.
Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- gban: Meghalt Chuck Norris
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Monitor hiba topik
- EAFC 26
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3, 15 col Touch, i5-1035G7, 16GB DDR4, 256GB SSD, AAM SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKG K240 Studio fejhallgató
- GameSir G7 Pro Zenless Zone Zero Univerzális Bluetooth játékkontroller Xbox / PC / Android
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest