Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Én viszont kicsit ''szidmám'' az ms-t ha bántja valaki érzékenységét, akkor egy mod szedje ki, köszi.
Azzal megbékélek, hogy egy progiért/oprendszerért valaki pénzt kérjen. Ha az a progi nem lenne túlságosan terhelve hibákkal, ÉS ezeket a hibákat először csak kendőzni akarja a cég. az xp valóban jól sikerült, bár bele tudnék kötni (mottó: a kibicnek semmi se drága). Például az alap 1,5GB települési méret.
Azt tudom, hogy hibamentesprogram nem létezik, mielőtt valaki ebbe belekötne.
Ami nagyon nem tetszik, hogy a kvázi-monopolhelyzetét azzal próbálja fenntartani, hogy megcsinál egy protokollt, és arra ráül, gondosan ügyelve arra, hogy más nehogy le tudja másolni. Lásd az MSN finomságait, vagy az xp-s ntfs-t, vagy régebben az office formátumokat. Ha ezeket felszabadítaná, akkor nekem is sokkal szimpatikusabb lenne.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i5-6500,8GB DDR4,128GB SSD, DVD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest