- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Íme, a mágneses töltő, ami nem tapad az S26-hoz
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mit ertesz ez alatt? Bar nemtudom az egesz gondolatomenetemet levezetni mivel tul sokat ittam es hosszu is lenne, de mivel a szellemben magaban nem hiszek, igy csak az agy kemiai mukodesere tudom visszavezetni a szemelyiseget es az emberi lelek mukodeset. Mar hogyha mondhatom azt ebben az esetben, hogy lelek, mivel nalam a lelek szinten az agyat jelenti.
Sot levezettuk az egesz Iszlam fele nezeteket is, amibe tenyleg nem szeretnek belemenni. A lenyeg, hogy a Koran rendesen ellentmond magaval.
MarK Bocs, hogy msn-en nem jelentkeztem vissza, de epp cigiztem, mire visszairtam meg leleptel vazz. Nemkene allandoan azt a bicajt szerelgetni
Aktív témák
- Beperelte a BYD Amerikát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmgyűjtés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BMW topik
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Makett, makettezés
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Újszerű állapotú HP Elitebook 850 G8 (11.gen Core I5 16Gb 512Gb) laptopom eladó!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Újszerű bivaly erős MAGYAR HP Zbook Fury G8 (Core I7 11850H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptop eladó!
- Karcmentes Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue 1OO% ! még 8Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ csak beaktivált Apple iPhone 17 Air 256GB Space Black 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest