- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Iszonyú filozófiai dilemma elé kerültem. Ugyebár a Linuxomat sikerült alaposan összeomlasztanom (4-5 év kemény munkájával
), így win alatt vagyok, az alatt megy rendesen a DC, a net teljesen ki van használva. A dilemma: maradjak win alatt (amit nem szeretek, különösen nem net alatt, bár mindenféle vírusirtó meg tűzfal fenn van), vagy tegyek fel egy jólszituált friss Linuxot, amit alaposan kiismertem, és megvannak a testreszabási cuccai is.
A dolgot súlyosbítja, hogy alaplapot is akarok cserélni, nF3-ról K8T800Pro-ra, tehát a win megőrülne az új rendszerben. Miközben linux alá le is van forgatva a Viás kernel.
Asszem egyelőre várok a cuccok letöltődésére, aztán majd döntök. Bár levelezni így csak weben tudok, tévét nézni se tudok a gépen, nem mintha nagyon akarnék, de legalább az mp3-lejátszás megy (Prosectura: Szegény ember kézzel nőz
).
Aktív témák
- Asus TUF B650-Plus Wifi alaplap
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 12T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), így win alatt vagyok, az alatt megy rendesen a DC, a net teljesen ki van használva. A dilemma: maradjak win alatt (amit nem szeretek, különösen nem net alatt, bár mindenféle vírusirtó meg tűzfal fenn van), vagy tegyek fel egy jólszituált friss Linuxot, amit alaposan kiismertem, és megvannak a testreszabási cuccai is.