- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
kitudja , 7njs zenitthel is hogy szivtunk mar, azt kiderult megis en voltam a bunos: ugyebar regen downclockolva ment a proc, vcore leveve, seb leveve.Mikor visszaraktam a sebet, lemaradt a vcore, es ebbena angy melegben biza ugy tunik nem szerette. Ma mar nem is fagyott le a chaintech.

Mondjuk a deluxe-e biosa sosem volt atallitva , az mindig alapon futott...

net 84: van 3 gep ami az en kezem munkaja. Ebbol ketto van osszerakva msot, a 7njs chaintech es az asus a7n8x deluxe e(hugie tulkeppen)
Faternak ossze kell raknom ebben a honapban egy gepet, amin van firewire, mert neki van digikamera es kell.Ezert arra gondoltam, hogy a 7njl1 lapom, ami most fenn porosodik a szekreny tetejen (dobozban van) , megkapja hugi, a jelenlegi rendszere ala, tehat az asus kijonne abbol, es menne apameba. De addig mig apamnak nem veszek procit, addig egy lap ''parlagon'' hever, lehetne tesztelgetni...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs