- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Mégsem lesz Sony autó
- iPhone topik
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
rendkivul gyerekes vagy Te meg mogorva vénember 1:1

az elobb meg beszolsz (de aztan nem mered vallani es kitorolgeted, most meg mar jopofizol) Ezt én jó tulajdonságnak fogom fel. Én le tudok higgadni pillanatok alatt. Nem éri meg csinálni a tüzet... Ezért kértem I_Am-et is a hsz-aim tisztogatására.
meg a koromat nem tolem kerdezed, mert ennyit nem nezel ki belolem Ennek ne tulajdonítsunk ekkora jelentőséget. Nyomtam egy válasz gombot valahova azt jónapot...
eppen te vagy az, aki sem magat, sem nevet, se egyebeket nem mersz vallani képem tildy oldalán, életkoromat már többször felfedtem (maholnap 24), a rendszeres fórumozók - ha érdekelte őket - a nevemet is tudhatják már. Főleg hogy a nickem az igazi nevem
De jól van. Duzzogj még egy kicsit, bár szerintem ez sem éppen ''felnőttes'' viselkedés. Engem - pillanatnyi felindultságoktól eltekintve - nem zavartál, nem idegesítettél sosem, most sem. Talán ez az előnye a gyerekességnek? Hogy az ember leporolja magát és tovább tud lépni? Aki minősítget - nem engem, hanem általában véve - az ugye te vagy. Maradok tisztelettel aki voltam: erdeya (aka. vérboci és most már büszkén: a PH! nagy gyereke)
ui.: Kijazaz aladár?
Aktív témák
- E-roller topik
- Tömeges leépítés az Epicnél: 2025 óta csökken a Fortnite aktivitása
- Metal topik
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest