Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
rendkivul gyerekes vagy Te meg mogorva vénember 1:1

az elobb meg beszolsz (de aztan nem mered vallani es kitorolgeted, most meg mar jopofizol) Ezt én jó tulajdonságnak fogom fel. Én le tudok higgadni pillanatok alatt. Nem éri meg csinálni a tüzet... Ezért kértem I_Am-et is a hsz-aim tisztogatására.
meg a koromat nem tolem kerdezed, mert ennyit nem nezel ki belolem Ennek ne tulajdonítsunk ekkora jelentőséget. Nyomtam egy válasz gombot valahova azt jónapot...
eppen te vagy az, aki sem magat, sem nevet, se egyebeket nem mersz vallani képem tildy oldalán, életkoromat már többször felfedtem (maholnap 24), a rendszeres fórumozók - ha érdekelte őket - a nevemet is tudhatják már. Főleg hogy a nickem az igazi nevem
De jól van. Duzzogj még egy kicsit, bár szerintem ez sem éppen ''felnőttes'' viselkedés. Engem - pillanatnyi felindultságoktól eltekintve - nem zavartál, nem idegesítettél sosem, most sem. Talán ez az előnye a gyerekességnek? Hogy az ember leporolja magát és tovább tud lépni? Aki minősítget - nem engem, hanem általában véve - az ugye te vagy. Maradok tisztelettel aki voltam: erdeya (aka. vérboci és most már büszkén: a PH! nagy gyereke)
ui.: Kijazaz aladár?
Aktív témák
- Gamepad
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Képregény topik
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- LEGO klub
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest