- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Mesesajt!
De nagyon szerettem. Már sehol nem lehet kapni?
Esmein mondata meg megállná a helyét a nap tapasztalatai között, vagy mi a szösz a topik címe...
Más:
Csütörtök óta fáj a fogam, amibe egy csapos fogat tettek. Pénteken még bíztam benne, hogy elmúlik. De holnap rátelefonálok a dokira, hogy nem lesz ez így jó, csináljon vele valamit. Így nem mehet rá a korona, mert megőrülök, az utóbbi napokban több gyógyszert ettem, mint az elmúlt kb. 5 évben. Igaz, ebben az is közrejátszott, hogy az elmúlt 5 évben kb. 3 szemet ettem, de akkor is... az Apranax se igazán segít. Ami még zavar: az állandó fémes íz a tömött fog körül. Nem akarom elhinni, hogy a csávó nem tudta azt a régi igazságot, hogy 1-nél több féle fém ne legyen a szájban. És természetesen pont a mellette levő fogban van egy méretes amalgámtömés. Ha továbbra se lesz hajlandó elmúlni a fájdalom, kénytelen leszek kihúzatni, amit nem igazán szeretnék
Aktív témák
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De nagyon szerettem. Már sehol nem lehet kapni?