Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Én alapból szemüveges vagyok. Másrészt szeretek mindent túlbiztosítani, egyesek ettől kapnak idegbajt
Jelenleg olyan szemüvegem van, amiben az üveg fényre sötétedik, manapság már nem nagy szám, alig kerül többe, mint egy hagyományos lencse. Viszont direkt olyan keretet választottam, amire fel lehet fogatni egy polárszűrőt...
Na, ha ezen káros sugárzás átjut... Ja, és sikerült annak idején egy akciót kifognom, az egész szemüveg munkagíjjal kb. annyiba került, mint máshol 1 pár ilyen lencse...
Aktív témák
Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Autós topik
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Path of Exile (ARPG)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Horgász topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple AirPods 3 Teljesen új állapotban!
- ASUS TUF RTX 4070Ti 12GB új állapotban dobozában! 2029-ig garanciális!
- P16s Gen2 16" FHD+ IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyarított bill ujjlolv IR kam gar
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 5070 Ventus 3X/ 4070Ti SUPER 2x Ventus
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 840 G10 14" i5 1335U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jelenleg olyan szemüvegem van, amiben az üveg fényre sötétedik, manapság már nem nagy szám, alig kerül többe, mint egy hagyományos lencse. Viszont direkt olyan keretet választottam, amire fel lehet fogatni egy polárszűrőt...
Na, ha ezen káros sugárzás átjut... Ja, és sikerült annak idején egy akciót kifognom, az egész szemüveg munkagíjjal kb. annyiba került, mint máshol 1 pár ilyen lencse...