- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Aktív témák
-
escie
őstag
meglátásom szerint a linux kilóg ebből a sorból.
nem márka, nem multinac. cég, hanem veszett jó hackerek ''gyűjtőhelye'', jó kis közösség.
de biztos a ''Csőlátású majomagyú gyökerek'' halmazát gazdagítom, ha szeretem a kis linuxomat, és nem komálom az MS cuccokat.
vega? ''nem azért kerültem a tápláléklánc csúcsára, hogy növényeket egyek.''
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Ugyanmár... ez olyan mint a foci. Ha szarul megy a csapatnak, akkor is a hazaiaknak drukkolsz nem? Nincs értelme az ilyen versus topikokban érvelni. Úgyis tudja mindenki, hogy az AMD az istencsászárkirály!
Ha csinálok egy önvizsgálatot, akkor én pl. sosem vennék intelt. Nem volna érv, amivel meggyőznének. Talán ha árban drasztikusan olcsóbb lenne. Videokártya esetén már nem vagyok ilyen nagy lokálpatrióta. Volt már mindkét féltől cucc.
Szerintem: prociból AMD, videókártyából a jobb, alaplapból meg az olcsóbb
[Szerkesztve]
Aktív témák
- E-book olvasók
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mesterséges intelligencia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest