- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- A tokot is átvariálja a Samsung
Aktív témák
-
ReJim
őstag
nem akarom megváltoztani, én csak a tanárt szeretném letudni, olyan 4-5méterrel a földalá, hogy még kikaparni se tudja magát... [most, jut eszembe, hogy útburkolatot csináltak a suli elött...
oh, a francba, má mindegy...
]
tanárt lehet válógatni? akkor nekünk pechünk van! egy agyoniskolázott irodalomtanárunk van! 4diploma, és minden máshoz segg hüje! meditáltunk óra elején, aki megmoccant karrótkapott!
hót komoly, a szülők szoltak is érte ofőin, mi is szóltunk...
aztán ezután következett az, hogy aki rossz volt, azt megtornásztatta
(engem mert volna
) 4ütemű fekvőtámasz 10dikosztályosoknál
ekkor tényleg szoltak a szülők, kicsit eréjesebben a faterom is benne volt!
de nem lett belőle semmi, gondolom ejnye bejnye...
aztán az infótanárunkat idén megtanítottuk excelt használni....
mint hallottuk a kollegájától, ő még a win3.1es rendszerbe tanulta word5öt, vagy 6ot!
Az acces-t befejeztük, mert 2órán kitöltöttük a névsopr adatait... de semmit nem tanított, még semmi lekérdezést (meg nem is fog már
) rákérdeztem hogyan kell: ''olvasgasd a HELPet!'' felelt rá! Aztán a töritanárunk, ''vállatlan dzsoni'' az első padban jótkajáltam:kecsöpössörkorcsolyaéstúrostáskanamegtej is allig hallani mit, mond, és az is droid! felírja minden órén ugyan azt a táblára! óra, cím, feladatszám, oldalszám, művelet! egyszer batch fájl!
''1.) Tkv. 96. oldal felső forrás + kérdések
2.) 96.olda alsó forrás+kérdések
3.) 96.oldal térképes feladat.'' LOL az ipse... 40percnyi ilyen aztán uccsó 5percben (''nézzük a leckét jó?'' mindig!) vesszük a leckét (addig alszunk)... és erre benyögi: ''sajnos nem jutott idő....''
csak így felvázoltam, hogy mi milyen iskolába járunk 2évfolyamba, 17 évesen....
Aztán pár hete ledöbbentett minket, amit a kedvenc tanárunk(télleg jófej) mondott, vagyis halkan ''súgott'': ''ebből az iskolából, két módon lehet elmenni: Vagy felmondasz, vagy meghalsz!''
szóval innen kirugni még nem rúgtak ki senkit!

Az meg nagy szívás lenne, ha a tanárellen fordúlnánk, ő meg jövőre is tanítana minket... hát még hányan buknánk éretségin...
ez az ''ötlet'' elvetve
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Okos Otthon / Smart Home
- Sorozatok
- Lexus, Toyota topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- PC's Bövitőkártyák és Egyéb kiegészitők!
- ASUS TUF A17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB)
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
oh, a francba, má mindegy...
]
hót komoly, a szülők szoltak is érte ofőin, mi is szóltunk...
(engem mert volna
) rákérdeztem hogyan kell: ''olvasgasd a HELPet!'' felelt rá! Aztán a töritanárunk, ''vállatlan dzsoni'' az első padban