Hirdetés
- Nokia N9 - az első mohikán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Pro billentyűzettel bővült a Galaxy Tab S11 Ultra kiegészítőinek sora
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Versus69
üzenetére
Figy senki nem fogja a kezed és irányítja az egered, hogy mindenképpen megnézd a topikját.
---------------------------------------------------------------------------
AKi meg iylet szól, hogy szegény pici ártatlan mbit. Torzonborz talán te voltál.
Figy senki nem kötelez arra, hoyg válaszoljatok neki. Vagy talán igen?Elég felnőttnek gondollak már párotokat arra, hogy ilyenre ne reagáljatok. De ezek szerint tévedtem.
--------------------------------------------------------------------------
versus megnyugtatlak. Párommal mi is szoktunk kitalálni oylan dolgokat ami mások szerint hülyeség. LEgutóbb pl azon gondolkozunk, hogyan lehetne sugárhajtóművet szerelni helikopter rotorjára, illetve ez mekkora erőt jelenteni a központi forgó részre.
-----------------------------------------------------------
torzonborz: ha már idősebb vagy nála, légy már annyival oksoabb , hogy nem veszed fel a dolgokat, illetve nem szólsz be neki. Muszáj belerúgni? Ha valaki hülye azzal én nem szoktam foglalkozni mert minek....Te se tedd.
--------------------------------------------------------------
mbit: bocs hogy védelmedre keltem, csak nem komálom ha valakibe amiatt belerúgnak mert más mint a többi. Átéltem már iyleet párszor , saját bőrömön tapasztaltam, úgyhogy emiatt ilyenkor személyem elleni sértegetésnek is veszek midnen hasonlót.
-----------------------------------------------------------
Esmein: ne vedd magadra.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EA Sports WRC '23
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Steam topic
- Építő/felújító topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Motoros topic
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 7900XT 20GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest