Hirdetés
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Egy hét múlva érkezik a Realme Neo8
- Öt számjegyű akkukapacitást ígér a Realme
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
PH!anthomas
üzenetére
Tulajdonképpen igazad van. De erre csak azt tudom mondani, hogy a múltat nem lehet eltörölni...ha megnézed szinte mindenki aki ''rossz'' múlttal rendelkezik a PH!-n, de sikeresen újrakezdte az mind úgy tudta ezt megtenni hogy teljesen új nick-el jött, és nem mondta hogy ő xy akit már bannoltak (ellenpélda rgb, ő hirdeti magáról hogy ő az, az eredmény meg is látszik).
Szóval ha tényleg újra akarod kezdeni és el akarod kerülni az előítéleteket, akkor ezt a nick-et is hagyod, csinálsz egy újat ami egyikre sem emlékeztet. Persze ez csak az én tanácsom, hogy megfogadod-e az csak rajtad áll.
Amúgy mindettől függetlenül én is támogatom azt hogy témafolytatásokat csak moderátor nyithasson meg. Nem nagy munka, moderátort keresek topciban lehet jelezni, de biztos nem lesz belőle vita (mert ugyebár volt már sokszor).
Aktív témák
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest