- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 - alap
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Sikerült sajnos életem második legszarabb napját megélnem. Vagy legszarabb hét? Össze dőlt minden egy pillanat alatt, mint egy kártyavár. Mondjuk már több mint egy éve minden más, de most az összes álmom, elképzelésem oda lett. Annyira unom, ezt az igazságtalan életet, hogy mindig én vagyok a boxzsák. Azt hiszem ha másnak van problémája tudok neki, ''jókat'' mondani, de magamon nem tudok segíteni.... Talán már nincs is értelme....? Félre ne értsétek, nem kezelni nem tudom ezeket a helyzeteket, csak most tényleg minden annyira összejött és nem is olyan jó abban a tudatban élni egész évben át, hogy valaki...... a kezeid között.
Biztos lesz olyan aki azt gondolja, hogy hiszti, de nem tud érdekelni. Ennél sz@rabb kedvem már nem is lehet úgyhogy rugjon belém aki akar.
Aktív témák
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Lexus, Toyota topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- World of Tanks - MMO
- Eredeti játékok OFF topik
- Witcher topik
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest