- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Sikerült sajnos életem második legszarabb napját megélnem. Vagy legszarabb hét? Össze dőlt minden egy pillanat alatt, mint egy kártyavár. Mondjuk már több mint egy éve minden más, de most az összes álmom, elképzelésem oda lett. Annyira unom, ezt az igazságtalan életet, hogy mindig én vagyok a boxzsák. Azt hiszem ha másnak van problémája tudok neki, ''jókat'' mondani, de magamon nem tudok segíteni.... Talán már nincs is értelme....? Félre ne értsétek, nem kezelni nem tudom ezeket a helyzeteket, csak most tényleg minden annyira összejött és nem is olyan jó abban a tudatban élni egész évben át, hogy valaki...... a kezeid között.
Biztos lesz olyan aki azt gondolja, hogy hiszti, de nem tud érdekelni. Ennél sz@rabb kedvem már nem is lehet úgyhogy rugjon belém aki akar.
Aktív témák
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Eladó garanciális Synology DS223j NAS
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó férfi nike airforce cipő 45.5 fekete/fehér
- EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 ULTRA Eladó!
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
- Dell Precision 3620 Tower Workstation, E3-1245 v5,16GB DDR4,256GB M2 SSD,M2000 VGA,WIN11
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- DJI mini 3 drón display unit
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest