Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Mbit fo' prezident. Aztán ha már megvan akkor mbit monnyon le !
-
Esmein
nagyúr
''You'll be mine
You'll be mine
All of the time...''
Ismeri vki ezt a dalt ? -
Esmein
nagyúr
Bővebben: link
Purge'm all !
-
Esmein
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Visszaadni ciki lesz

-
Esmein
nagyúr
Bakker, elaludtam a reggeli futást, holnap korábban fekszem le mert 5 órás alvásokkal nem bírom

-
Esmein
nagyúr
BTW: I_Am, el foglak kapni msn-en, majd kérdezek.
-
Esmein
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Aztahuulylyyeee, sok politikus csemete szeretne otthon játszani no. Lőjék már le a kib*szott politikusokat.
-
Esmein
nagyúr
Azért durva... És még nem sötétedett. -
Esmein
nagyúr
Na emberek, lenne egy olyan kérdésem hogy minimum pelluscsere.
Milyen nehéz egy olyan UPS, ami 40-50 w-ot képes szolgáltatni 3 órán keresztül ? -
Esmein
nagyúr
És ez is az : Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Győrbe még nem jártam.
-
Esmein
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Lassan tényleg az lesz, csak aztán meg ne lepődjetek, ha a házatok előtt sikítva hányok hajnali fél háromkor.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Esmein
nagyúr
Kacsuppínó, rumosKW ? Hova is kell menni ?

-
Esmein
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
úgy 4 évvel ezelőtt tényleg eldurrantak az abiton a kondik, de 4 év sok idő ám.
-
Esmein
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Nem fognak kipattogni

-
Esmein
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Bocs. Ez baromság

Ja, és legyen itt egy miért is : Minden gyártó Rubycon kondit használ a k7-es lapján(msi, epox, asus, soltek, abit, chaintech, mindenki)
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Az ami bios szerintem máglyára való, nem alaplapba, rendszerint felröppennek szériahibákról szóló pletykák, az ide vezérlője még egy nforce2-höz képest is bugos. No persze az -e deluxehoz is adnak rakás sz*rt, de én akkor is az nf7-et venném. Tildy huga is egy asus lappal szivolázik. Most hirtelen több nem jut az eszembe, de nincs jó véleményem róluk... Ja és a tuningpotenciáltól most eltekintettem, mert betongép köll, nem versenyló
Nemtom. Ha most szívsz a vinyókkal, akkor ne asus-t, mert még begorombulsz a márkára, amivel viszont semmi bajom 
Szerk.: mindjárt ideérnek az asus fanok, 5-4-3-2-1. bumm
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
az nf7-s2nek legnagyobb baja talán az igénytelen biosa. A szorzót nem lehet állítani, a mem időzítések szekercével, feszültségállítás szinte nincs, lefele abszolút nincs. Olyat is hallottam már hogy fütyül egy tekercs...
Előnye, van rajta gb lan.
Nf7-en nincs gb lan, de sokkal(mérföldekkel) jobb biossal.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Hopsz, volkovy félisten lett... Gratta.
-
Esmein
nagyúr
Vagy egy ventrilo szerver...
-
Esmein
nagyúr
Pofám leszakad, egri csillagos topik. Nemtom hogy egyesek mégis hogy gondolják. Mondjuk én rendszerint ötöst kaptam irodalomból, de ha mégis négyest kaptam volna más meg csalással ötöst, baromi ideges tudtam lenni. És persze ezt nem lehet rendezni más módon csak úgy, hogy lenyeled. Az egész magyar úgy szar ahogy van és nevelik a lelkibeteg embereket. Gratulálok.
-
Esmein
nagyúr
Tildy drága, remélem nem haragudtál meg ! Nem szó szerint értendő, ezt mindenki tudja, hogy te elég szerény vagy ilyen téren, nemtom hogy lehet ezt egyáltalán komolyan venni
Bocsánat 
-
Esmein
nagyúr
Elmegyek szundizni, mi van itt ? Offtopikos életképek. I_am keménykedik. Gambit beszólogat, Tildy meg pofátlanul büszke rá, hogy megnyitotta a 19-es offtopikot. Na de gyerekek, ezt azért nem kéne
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Esmein
nagyúr
Szvsz nem jószívűség. Alap.
-
Esmein
nagyúr
Nem is drágább sokkal. Sztem ezt inkább... -
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Legszebb egér evör :
Nekem ilyenem van:
Bővebben: link -
Esmein
nagyúr
nem jobb... Képzeld el a helyzetet.
Megveszed az usb-s billentyűzetet mert elromlott a ps/2-es. Bedugod, elindítod a gépet. Mivel elromlott a billentyűzet ezért nem kapcsoltad át usb/keyboard-ot a biosban enabled-re, ergo egy csinos keyboard not found press f1 üzenet fog fogadni az induláskor, alaplaptól függ, hogy továbblép avagy sem
Jó móka ps2 billentyűzetért rohangálni, sőt vannak olyan deszkák is, amiket usb billről nem lehet biosban noszogatni, magyarul kéznél kell tartani egy ps2-est is. Én nem vennek. Amiért jó, az az, hogy jó macintoshhoz is ugyanaz a keyboard. -
Esmein
nagyúr
Én nem azért használok xp-t mert mindenki más azt használ. Tőlem mindenki használhatna win98-at vagy az ínyencek mint te milleniumot, nekem tökéletesen megfelel ez, hogy 15 napos uptimek vannak, ha valami összegabalyodik akkor cuccmák kilövése. Még csak nem is az xp erénye ez, hanem az NT kernelé. Nézz utána. Win 2000 sp4, winxp, win2003 server, ugyanazon az alapon nyugszik.
-
Esmein
nagyúr
Milyen korán ? Futok
kondiba lendülök.
#4312: nem nagyon vagyunk rá kiváncsiak. Egy párszor meg megbeszéltük ezeket a dolgokat, minden normális ember xp-t használ ( vagy hasonló felkészültségű egyéb nyílt forráskódú, ill powerpc alapú operációs rendszert) te meg maradsz a régi jól bevált összegányolt kernelnél, amiben egymással versengenek a 16 és a 32 bites kódok. nem egy normális dolog ez...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Lightyear - befektetési app
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Google Pixel topik
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Milyen széket vegyek?
- EAFC 26
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Na mindegy, megpróbálok visszarázódni a kerékvágásba...

2 hete nem ettem banánt...