Hirdetés

Aktív témák

• ymi

csendes tag

válasz Bash #1464 üzenetére

Szia
    Nos a válaszadásra várással kapcsolatban tévedsz. Ha annyira topikot szeretnék nyitni akkor szerintem nem teszem fel a kérdést ebben a topikban.:(((
    De mivel feltettem a kérdést, és mégis úgy kezelted a dolgot mintha egy kis hülye 10 éves gyerek lennék, aki mindenáron topikot akar nyitni, na ezzel felba@tad az agyvizemet. De mivel válaszoltál ezért meg is nyugodtam rögtön , hogy nem is lehetsz te olyan rossz
    ember. :) Csak az zavart,hogy pont engem találtál meg a sok hozzám hasonló közt.
    Egyébként meg a helyesírásról az a véleményem, hogy mindennek megvan a maga helye és ideje ha kell én is oda tudok figyelni a helyesírásomra, de nem ez az életem alapköve!
    Szerintem nem kellene nektek sem mindig eröltetni ezt a dolgot, csak ha muszáj!
    Már többször tapasztalhattad az életben, hogy amit erőltetnek valakinek az álltalában az ellenkező reakciót váltja ki, főleg a kamaszok körében, mindenki lázadóbb abban a korban ezt te is tudhatod.Egyébbként én 27 leszek májusban, szóval nem feltétlenül csk a fiatalok írnak helytelenül, de nállam sajnos ez a helyzet az írással kapcsolatban. :F
    UI: Nem nyitom meg a topikot de ehez egy szimpla támogatom a javaslatodat, vagy szerintem hülyeség, válasz is elég lett volna!
    Ezzel ellentétben te porig aláztál,de nincs harag igazad van! :R

Aktív témák