Hirdetés
Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
Kaptam volna, aztán utánajártam, hogy semmit nem ér...
Xanax-ot irtak fel az sem ér semmit ezért nem is szedem. Fura dolog, de ha fejben elkezded tisztázni a dolgokat, találsz új célokat amibe úgymond kapaszkodhatsz akkor fel lehet állni. Rajtam sajna kilókban is meglátszik ha idegrendszeri problémáim vannak, meg insomniás is leszek. (tapasztalhatták páran az elmúlt pár hónapban mennyit voltam fent éjjel) Az elmúlt 3 hétből az első volt a legkeményebb. 168 órából 11-et aludtam. Most már kajálok ujra rendesen, sőt meglepően többet mint eddig és alszom is rendesen, bár még kicsit összevissza, de legalább már megy. Első célkitűzésem most a kondizás, rám fér, csekély 11 kiló ugrott le rólam. (az amugy sem vastag testalkatomról
) A hajamat is levágtam, igaz azt már régóta terveztem (2 éve) csak most érkezett el az ideje, több dolog miatt is. Egyelőre hosszú távra nem tervezgetek, most ugy evickélek a felszínen, talán mondhatni keresem önmagam. Azért 7év után egyedül elég kemény pofon. Főleg hogy abból 5-öt együtt éltetek. Nekem talán kicsit idealista létemre túl sokat is jelentett, aztán ugye pont a kritikus határon bukott el a dolog. (5-7év állítólag egy kapcsolat kritikus pontja, a miénk nem élte túl) Pénz nem érdekel jelen pillanatban csak annyi legyen ami a hétköznapokra elég. Persze nem veszem igénytelenre a figurát, azon már túl vagyok 1 hete. 
Aktív témák
- Fujifilm X
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elektromos cigaretta 🔞
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Óra topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- ROG Zephyrus G14 GA401QC 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3050 16GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 98%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen2, 14" FHD IPS, Ryzen 5600U 6 mag, CPU, 16GB DDR4, 512GB-1TB SSD, W11, Számla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) A hajamat is levágtam, igaz azt már régóta terveztem (2 éve) csak most érkezett el az ideje, több dolog miatt is. Egyelőre hosszú távra nem tervezgetek, most ugy evickélek a felszínen, talán mondhatni keresem önmagam. Azért 7év után egyedül elég kemény pofon. Főleg hogy abból 5-öt együtt éltetek. Nekem talán kicsit idealista létemre túl sokat is jelentett, aztán ugye pont a kritikus határon bukott el a dolog. (5-7év állítólag egy kapcsolat kritikus pontja, a miénk nem élte túl) Pénz nem érdekel jelen pillanatban csak annyi legyen ami a hétköznapokra elég. Persze nem veszem igénytelenre a figurát, azon már túl vagyok 1 hete.