Aktív témák
-
Old Death
senior tag
ha már kibeszélős nap van... én meg mentem volna Győrbe... kiállok időben (vártam 20 percet a buszra
) a busz késik 5 percet.. megy mint a csiga... leszállok a buszról és akkor indult a vonatopm Győr felé... 1,5 éve ezzel a busszal járok és mindig nálunk van időben és van még bő 10 percem a vonatindulás előtt (jegy, újság, egyebek) ez égi jel volt, h ma ne menjek... -
AI
tag
Akkor ezek szerint kétfrontos háborút vívsz a dilettánsok ellen: a melóhelyeden és a ph-n is

Egy időben én is ugyanilyen voltam, de most már tojok mindenre. Sokkal jobb, ha te is beállsz a semmittevők-beleszarók-hozzánemértők táborába, egy csomó idegeskedést meg lehet spórolni. Tudom hogy ez rossz hozzáállás, de nekem nem volt erőm tovább széllel szemben pisálni.
Aktív témák
Hirdetés
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Eladó Sony PlayStation 5 (Slim) 1TB Digital Edition 2026.12-ig garanciával!
- ASRock B250M-HDV / MSI B150 PC Mate
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) a busz késik 5 percet.. megy mint a csiga... leszállok a buszról és akkor indult a vonatopm Győr felé... 1,5 éve ezzel a busszal járok és mindig nálunk van időben és van még bő 10 percem a vonatindulás előtt (jegy, újság, egyebek) ez égi jel volt, h ma ne menjek...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)