- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Trak
addikt
Persze, az ember egy darabig elvan vele, főleg amikor még fiatal (nem mintha én olyan öreg lennék
), de egy idő után, ha van rá lehetőséged, akkor rászoksz az igényesebb kajákra.
A szervezet igényli a változatosságot, a vitaminokat, a gyümölcsöket, stb.
Engem is bnőm szoktatott rá az igényesebb főtt kajákra, meg mindenféle egészséges dolgokra (amik persze drágábbak is sajnos...). Pedig ő volt 5 évig kolis, nem én
A 10-12+rezsi az tényleg nem rossz, de hosszú távon sok vele a gond. Mindenkinek lesz barátja, bnője, és akkor az ott alszik, nem alszik ott, használja a vizet, stb... Ha vlakinek komoly lesz a kapsolat, akkor elköltözik, keresni kell új embert...
Egy darabig jó dolog, de ha tartósan marad a 60k-s fizetésed, akkor nem tudsz kilépni ebből, és nem biztos, hogy ez az álmod.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vírusirtó topic
- Hálózati / IP kamera
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Fotók, videók mobillal
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Eredeti játékok OFF topik
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- További aktív témák...
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), de egy idő után, ha van rá lehetőséged, akkor rászoksz az igényesebb kajákra.