- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
217.197-tel kezdődik.

pweisz: hát talán meglesz. a döbröközi rendőr rendes srác, nem a dombóváriakhoz tartozik az ügy, legfeljebb akkor lesz hozzá közük, ha az utakon meglátják. de nem hiszem, hogy ki mernek menni vele az útra, elég egyedi darab a zsigulik között. piros kombi a faluban már csak nekem volt. a faluban 2 autót loptak el az utóbi 3 évben. mindegyik meglett. abban bízok, hogy fiatal suttyók lopták el poénból, és ha kifogy a benzin, ott hagyják valahol. benzin pedig nincs benne sok.
aki értéket keres, hogy ellopja, nem zsigulit lop. az nehezen értékesíthető, nem nagy érték. ott volt egy zsír új betonkeverő is, inkább azt vittem volna el a helyében. egy autóval azért több a macera, ha pénzt akar belőle csinálni.
nincs időm végigjárni a falvakat, még a sajátomat se. meg aztán, hogyan? be nem mehetek a házakhoz, és nyilván nem az udvar közepén áll az autó. csak azt sajnálom, hogy a forgalmit benne hagytam. ne szoktam kivenni, így van már 18 éve, mióta nálunk van. fene se gondolta, hiogy egyszer valaki elviszi.
ha egyszer a boltban jársz kérdezz rá anyutól, hátha ott vagyok.
nyáron sokat ott leszek. 
Aktív témák
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Házimozi haladó szinten
- Formula-1
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- ASUS TUF A15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7445HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - Garancia
- Innosick, Samsung Laptop memória DDR5 5600Mhz // ÚJ // Számla // Garancia //
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600MHz / 1TB NVMe SSD
- Panasonic ToughBook FZ-55-2 11.gen. I5 laptop (Intel I5-1145G7 8X4400 Mhz, 16GB DDR4, 512GB NVME)
- Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- 27% XFX Radeon RX 9070 Swift OC Triple Fan Gaming Edition 16GB GDDR6 256bit Videokártya
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

aki értéket keres, hogy ellopja, nem zsigulit lop. az nehezen értékesíthető, nem nagy érték. ott volt egy zsír új betonkeverő is, inkább azt vittem volna el a helyében. egy autóval azért több a macera, ha pénzt akar belőle csinálni.