Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Gambit
őstag
Én azt nem értem bennetek, hogy a saját károtokból sem vagytok képesek tanulni. És sokan vannak itt ilyenek. Ahányszor rgb visszatalált ide, mindig jöttek az aktívisták, hogy hagyjuk, most normális lett. Én, meg még néhány ember persze tudta, hogy mi lesz a vége. És az is lett. Minden egyes alkalommal kitört a balhé. Volt hogy később, és volt hogy korábban. Legtovább talán a vedit nickje húzta. Én egyszerűen nem értem azokat az embereket, akik nem képesek tanulni a saját hibájukból. De akkor mondjatok egy számot, hogy hányszor kell megszegje a szabályokat, hogy higyjetek nekünk, és akkor várjuk ki. De akkor utána könyörgöm legalább annyit mondjatok majd, hogy igazunk volt, rendben?
Aktív témák
Aktív témák
- Borderlands 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- sziku69: Szólánc.
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Pixel 7 obszidián 128/8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest