- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Ezt Én sem értem és tudom, hogy valamelyest rólam szól a dolog.
Postot akkor törlök, ha flame megy egy nem oda illő totyikban és valaki szól vagy észreveszem. Szólok is előtte ha észreveszem. Nekem van igazam? Nemrég nyitottam vissza és neveztem át egy totyikot, mert gondolkoztam, kerestem és nem találtam hasonlót. El is ismertem, hogy abban az ügyben elhamarkodottan döntöttem. (nem véletlen foglalkoztam a totyikkal)
Beszélgetés jó dolog, de mindennek megvan a maga formája. Van fórum, ahol nem feltétlen percenként születnek adott témában hozzászólások és van chat ahol másodpercenként pörögnek a mondatok. (ha félszvasak akkor is) Ha a kettő keveredik akkor szvsz moderációra van szükség egy fórumon.
Aktív témák
- Újszerű GoPro Hero 10 + tartozékok / Go Pro Hero 10
- AMD Ryzen 9 5900X processzor
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- FPS-gyilkos szörny I7 + RX 9060XT 16GB + prémium minden + garancia / számla
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest