Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Yettel topik
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
jolvanna, csak kotekedtem, nem a tudasodat firtattam, hanem a mondta elso, befejezetlen resze volt a lenyeg - a poen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
madaraknal imho nem a szarny formaja az, ami szivaohatast fejt ki, mert ugye a tollak nem eleg merevek hozza
csapkodasnak ott van jelentosege, ahol az uszasban a ''kapallodzasnak'' - csak a kozeg ritkabb, de ezt kompenzalja a nagyobb felulet
azt nem mondom, hogy csapkodj te is es akkor felemelkedsz, mert ehhez imho a kezed meretevel lassu lennel (
), viszont vizben ki tudod probalni, hogy lesujjedsz a medence aljara es onnan ugy jossz fel, hogy csak a kezed hasznalod, megpedig a kovetkezo keppen:
mikor felfele mozgatod a kezed, akkor tenyered fuggolegesen all, mikor pedig lefele, akkor pedig vizsintesen -- igy utobbi esetben nagyobb a kozegellenallasa es ennek kovetkezteben (ha eleg gyorsan csinalod) akkor emelkedsz (ajanlott, hogy gyorsan csinald, mert az emberi tudo nem tudja a vizbol kinyerni a zokszigent
)
legjobb, ha ugy probalod, hogy csak alkarbol mozogsz, mert igy nagyobb jelentosege van annak, hogy hogy tartod a tenyered (ugye a karod teljes meretet nezve kisebb lenne a nyereseg)
(btw nem eretek en hozza, csak ugy csinalok, mert olvastam egyszer rola, meg igy logikus
)
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Háztartási gépek
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Xeon E5 1650 v3, 1650 v4, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)