Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
jolvanna, csak kotekedtem, nem a tudasodat firtattam, hanem a mondta elso, befejezetlen resze volt a lenyeg - a poen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
madaraknal imho nem a szarny formaja az, ami szivaohatast fejt ki, mert ugye a tollak nem eleg merevek hozza
csapkodasnak ott van jelentosege, ahol az uszasban a ''kapallodzasnak'' - csak a kozeg ritkabb, de ezt kompenzalja a nagyobb felulet
azt nem mondom, hogy csapkodj te is es akkor felemelkedsz, mert ehhez imho a kezed meretevel lassu lennel (
), viszont vizben ki tudod probalni, hogy lesujjedsz a medence aljara es onnan ugy jossz fel, hogy csak a kezed hasznalod, megpedig a kovetkezo keppen:
mikor felfele mozgatod a kezed, akkor tenyered fuggolegesen all, mikor pedig lefele, akkor pedig vizsintesen -- igy utobbi esetben nagyobb a kozegellenallasa es ennek kovetkezteben (ha eleg gyorsan csinalod) akkor emelkedsz (ajanlott, hogy gyorsan csinald, mert az emberi tudo nem tudja a vizbol kinyerni a zokszigent
)
legjobb, ha ugy probalod, hogy csak alkarbol mozogsz, mert igy nagyobb jelentosege van annak, hogy hogy tartod a tenyered (ugye a karod teljes meretet nezve kisebb lenne a nyereseg)
(btw nem eretek en hozza, csak ugy csinalok, mert olvastam egyszer rola, meg igy logikus
)
Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)