Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Messze nyolcezer fölött!
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
bogingrol
aktív tag
válasz
Sick Boy
üzenetére
Dear sick face!
csak azer nem bantodok meg ezen mer szerintem jo arc vagy.amugy meg ne legyel nyominger baszod, nekem ez cirka semmibe se kerult asszem kozelitoleg olyan kb max 4-500 hu forintnyi osszeg volt az egesz amit csodak csodajara megengedhetek magamnak.nem akarom nyomatni a cukrosbacsiszoveget, de jo arcnak tuntel, es tunsz is es ennyit nekem egy fasza gyerek orome meger.szal hasznald egeszseggel es ne legyenek az anyagi helyzetem miatt almatlan ejszakaid.a tovabbiakban is barmiben ha tudok szivesen segitek (attol hogy szebiaban elek hihi) ha tudok, es hogy tovabb nyugtalanitsalak kuldom a karacsonyi ajcsit is, vagy vedd aminek akarod.honap megyek pestere ! rulez!!!!!!!!!!!
Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Metal topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest