Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Mégsem lesz Sony autó
- iPhone topik
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
rATdrAgOn
senior tag
:DDD
Nekem is alacsony az alapjarat, megis dugoban totyogve nem porgetem, mert felesleges. :)
Raadasul a motor is kezd szethullani, de ennek ellenere hatramenetben parkolaskor sem szoktam a gazt piszkalni, csak szepen kuplunggal jatsszva szoktam beallni - nem is megy tul gyorsan, parkolni az en jarganyommal egy picit nehez, elegge fent van a hatso ablak szele, meg a C oszlop is eleg vastag, szoval ezt meg szokni kell, de azert mar egesz jol megy. :))) Igy jar az, akinek az elso autoja nem a szokasos kis varosi izemizeke, hanem egy kozepes meretu (ur)hajo :)))
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- EliteBook 8 G1i 14 AI 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- 16GB DDR4 RAM modulok 3600Mhz több darab // Számla // Garancia //
- Dell Latitude 7420 érintőkijelzős // Core i5 1145G7 // 16GB // 256GB // A- kategória
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest